Email

info@sunrisetemple.nl

We zijn terug uit het Land van de Rijzende Zon, EGYPTE. Inmiddels dalen er X-Flares aan CodeVelden in en hebben we op 1-6-2024 de eerste Egyptian Integratiedag gefaciliteerd. Een fenomenale her-een-iging met prachtige Mensen die allen zo toegewijd zijn aan hun levenswerk op Aarde. Dit resulteert in nog een mogelijkheid om op deze manier te Verbinden en uit te wisselen, waarbij we Aardse programmering ontstijgen en met elkaar moeiteloos “aan het werk” kunnen in prachtig beschikbare velden.

Voor een ieder die zich op enig manier Verbonden voelt met de Oud Egyptische en Mayaanse Wijsheden en onze recentelijke Reis. Atlantische en Lemurische frequentievelden zijn bewaard gebleven en worden via o.a. informatie van de Zon, Zandkristallen, Levend Gesteente en het Water opnieuw geactiveerd, zodat deze Velden kunnen herrijzen uit de Dood. Het is de brugfunctie van ANUBIS waar we het steeds over hebben.

Er is ruimte voor 12 Mensen om deel te nemen. DJEDI-RE en Ma’KashA, beiden Toon 12 nemen je mee in afstemming op deze Velden, welke reeds in ons allen aanwezig zijn. Frequentie TranceMissie via StoryTelling in begrijpelijke MensenTaal. We activeren elkaar via de ANKH-sleutel van het Leven en geven ruimte aan Crystal Healing, waarbij we een Reis maken door de 9 Zonnewielen voor WederGEBoorte.

Wij zorgen voor 2 vegetarische maaltijden + gefilterd water/thee en je ontvangt een aandenken om mee te nemen. Geheel geprogrammeerd in de frequentie van deze dag om zo het Zaad (de Codes) te verspreiden op jouw unieke Wijze. Alles in Divine Timing:

Het is die dag 20-7-2024 Rode Hemelwandelaar, toon 13 in het Zielenpad van IMIX de OER moeder en daar gaat ook de bijbehorende lezing over. Het is de eerste imprint van het Licht, the Rise of the New Earth die wordt GEBoren uit de Eerste Moeder. De indaling van een nieuwe GENeratie Starseeds, de Nieuw Geborenen.

De dag bevat ook 3 Rituelen, die het integratieproces van Belichaming / verANKHering stimuleren; een Egyptisch Thee Ritueel, Kakaw Ritueel en Blauwe Lotus Ritueel. Wij ontvangen je graag om 10:00 uur in The SunRise Temple en blijven samen tot 20:00 uur, zodat we ECHT de Tijd kunnen nemen om Diep te Voelen en te Verbinden.


We look forward 2 SEE – ISIS – SEA you then.
In liefde, Remco en Sabrina