Email

info@sunrisetemple.nl

MAYA~AY AM READING.

We leven in bijzondere Tijden en een beetje Kosmische en Oeroude wijsheden kunnen als wegwijzer dienen op ons pad. In deze persoonlijke Maya Teaching (reading) ontdek je jouw eigen Zonneteken uit de heilige Telling van de Tijd, de Tzol’Kin. Deze magische ‘kalender’ deelt de informatie over de Zon en het licht waaronder jij gekomen bent hier op planeet Aarde. Aan de hand van je geboortedatum krijg je een Teken van de Zon, een Zonneteken of Zonnezegel. Dit symbool, teken, zegel bevat oeroude ‘Maya’ wijsheden en Kosmische informatie. Onder welke Zon ben jij gekomen?

Voedsel voor de Ziel. Oeroude ‘Maya’ wijsheden en Kosmische informatie als een her-inner-ing aan wie je bent.

Een 1 op 1 Online Reading met Remco DJEDI-RE

In deze Reading komt aan bod:
Je persoonlijke Zonneteken
Je persoonlijke Toon.
Je levenskruis.
Je zielenpad.
Je kosmische verjaardag.
Je kosmische familie.
Je Jaardrager
En datgene wat mag door komen tijdens deze Reading.

Wat levert dit jou op?
Meer bewustzijn in wie we zijn. We hebben in-zicht nodig om een goed uit-zicht te hebben. Deze Reading brengt je dichterbij je ‘Goddelijke’ afkomst en biedt over-zicht van je eigen ‘missie’ op Aarde als een ‘Starseed’, een KINd van de Zon.

Het resultaat is dat je met deze ‘nieuwe inzichten’ over jezelf je ook meer leert vertrouwen op je eigen kracht en wijsheid. Zo boven, zo beneden en in Aardse zaken kan deze Reading bijdragen in bijvoorbeeld: het maken van keuzes over je werkrichting, samenwerking met anderen en het volgen van de weg die het beste past bij wie je diep van binnen bent.

Deze Reading kan op alle lagen van ons bestaan bijdragen, doorwerken, ver-lichten. Ik vertel niets nieuws ik laat het je her-inneren. Want weet: wie zijn geschiedenis veranderd, verandert direct zijn toekomst.

De uitwisseling voor een MAYA ONLINE READING 66 min is €130,20
Boek onderaan de pagina direct een Maya Reading in de online agenda en maak jouw blij-drage over naar: MAYA CREATIV bankrekening NL65 KNAB 0617 7703 95 onder vermelding van naam en MAYA READING.