Email

info@sunrisetemple.nl

Remco DJEDI-RE
Van kind af aan heeft Remco een fascinatie voor geschiedenis, klank, kunst en vooral de Oudheid, dat wat hiervoor was. Hij kijkt naar het mysterieuze fenomeen Tijd op een andere manier dan ons geleerd is. Deze ‘lesstof’, of beter gezegd ‘sterrenstof’ deelt Remco onder de naam Maya Teachings op zijn telegram kanaal en website. Met veel bezieling deelt Remco datgene wat hij vanuit de oudheid belangrijk vindt om nu te delen.

Als we (meer) weten over ‘waar’ we vandaan komen, kunnen we een betere inschatting maken van ‘waar we heen willen’.

Doormiddel van schrift, spraak, beeld, klank deelt hij als Maya zonneteken ‘Witte Kristallen Wind’, zijn Teachings die hij onderweg heeft mee gekregen als spreekbuis van Spirit. Als ceremoniemeester verzorgt hij verschillende Ceremonies, Teachings en Rituelen.

Als bevlogen spiritueel archeoloog heeft hij vele oeroude piramides, tempels, steden en krachtplaatsen bezocht, doorzocht en onderzocht. Als kunstenaar heeft hij zich ingezet om de betovering van het verleden weer zichtbaar te maken in het heden.

De Ancient Art deelt haar kennis en wijsheid niet enkel door woorden. Dankbaar voor de vele prachtige werken, creaties in de vele verschillende stijlen zoals Maya, Inca, Azteken, Egyptische en andere oeroude zienswijzen. Allen uniek en tegelijkertijd universeel en Tijdloos.

Als Maya kenner, Tijdbewaarder voelde ik lang geleden een roep. Deze roep uit zich in de SunRise Temple, in het samenzijn met mooie mensen. Tijdens mijn Reis heb ik ontdekt dat wij prachtige wezens zijn! Ik kan niet wachten om de prachtige geschenken van elkaar te mogen zien en delen.

Delen is Helen en Magie ontstaat als we in verbinding zijn. Waar anders kan het leven zich vieren? Ik zie je graag, Zon op je pad, Remco

Sabrina Ma’KashA
Ma’KashA betekent “Nieuw Geborene”. Haar Bewustzijnsveld reist terug vanuit een 12 Dimensionaal Toekomst Veld en dit is Sabrina’s eerste keer als Mens in een Lichaam (Aardepak). Al op jonge leeftijd kwam ze in aanraking met de “onzichtbare” Wereld van Energie. Via haar Handen, Hart en 3e oog werkt het Ma’KashA Veld door haar heen.

Op authentieke wijze deelt zij haar frequentie om dienstbaar te zijn aan de geboorte van de Nieuwe Tijd – het Aquarius Tijdperk – The Golden Age.

Ze schrijft en deelt via telegram op The Frequency Station. Energie is Tijdloos en kan iedere vorm aannemen. Vanuit die vloeibaarheid, in flow en momentum kan herinnering en activering van de Oorspronkelijke frequentie plaatsvinden, via de Mens. Dit noemen we Transmissie en het Bewustzijn is er klaar voor, Als we bereid zijn “oude” programmering en conditionering te doorzien kunnen we schaduw naar het licht brengen, zodat we kunnen accelereren.

We Roepen onze KINderen terug
Ma’KashA