Email

info@sunrisetemple.nl

💛SACRED LIEFDES MEDICINS💛
9 maanden later; Geboorte van een 5-puntige ster op Aarde. De Belichaming van ons SterrenWezen, met 5 vingers aan iedere hand, 5 tenen aan iedere voet, 5 Dimensionaal en 5 Tincturen.

De frequenties die door ons heen stromen als een Rivier tussen Hemel en Aarde, hebben wij verzameld in 5 flesjes van 15 ml and they’re ready to be shared into the New World.

De uitwisseling is €33 per stuk exclusief verzendkosten.

Equal~Nox: Tinctuur van Blauwe Lotus, gebrouwen tijdens de Herfstwende. Zij draagt en ondersteunt de frequentie van zuivering. Equality; de gelijkmakende. Loslaten wat niet meer dient, ruimte creëren, opschonen. De Blauwe Lotus, heilige bloem des levens. Transformatie van water naar lucht, (weder)geboorte, spirituele groei, Inzicht, Ontspanning en licht euforiserend. Haar intelligente schoonheid toont in zachtheid waar onze ziel klaar voor is.

Soul~Stice: Tinctuur van Blauwe Lotus, gebrouwen tijdens de Winterwende. Zij draagt en ondersteunt de frequentie van Returning to Soul. Soul = Source, bron in onszelf. Het ultieme naar binnen keren. De Blauwe Lotus, heilige bloem des levens. Transformatie van water naar lucht, (weder)geboorte, spirituele groei, Inzicht, Ontspanning en licht euforiserend. Haar intelligente schoonheid toont in zachtheid waar onze ziel klaar voor is.

Tree P3ople: Tinctuur van Ginkgo Biloba en Pinus Abies (Dennennaalden). Een krachtig Levenssap om ons Avatar (Aardepak) te herinneren aan de verbinding met oeroude codes van de tree people, de bomen. De Ginkgo Biloba is de oudste boom op aarde (miljoenen jaren). De hoge concentratie antioxidanten vertraagt de degeneratie van lichaam en geest (tijdloos). De essentiële olie, het levenssap in dennennaalden, bevat zuren en harsen die ons immuunsysteem boosten en ondersteunen.

Sp~Ark of GOLD: Tinctuur van Blauwe Lotus, gebrouwen tijdens de Herfstwende, verrijkt met Passiebloem (Passion of Chryst), B(l)ijvoet (Nederlandse Salie) en Goudtrilling. Verbinding tussen herfst en lente in onszelf. De ruimte die is ontstaan tijdens de opschoning in herfst frequentie, wordt liefdevol uitgenodigd om ons innerlijk gouden vuur, de gouden vonk, The Spark of Light te ontsteken. De aanraking van ons wezenlijke potentieel, zacht en liefdevol.

Purple Ray~N: Tinctuur van Blauwe Lotus, Passiebloem (Passion of Chryst), B(l)ijvoet (droomkruid) en Goudtrilling. Verfijnd geladen in bewuste afstemming met een Ma’KashA Frequentie Grid, to open all of our Inner Senses en de frequentie van het Witte Herten Gewei (DJEDI-RE). De innerlijke zintuigen die ons volledig potentieel, de ware blauwdruk van ons oorspronkelijk wezen her-inneren en activeren vanuit de eigen uitlijning. Verééniging van het mannelijke- en vrouwelijke in ons. Gedragen door de paarse vlam van eenheid.

Dosering en gebruik (op eigen risico):
Een volledige cyclus van 5 flesjes kan op diverse manieren worden ingezet, zowel dagelijks als ceremonieel. Bij iedere bestelling stemmen wij af op jouw authentieke energieveld om hierin te adviseren en zo jouw innerlijke proces te ondersteunen en bekrachtigen. Niets moet, we bieden hierin enkel handvatten en moedigen vooral aan om zelf te voelen en spelen.

LET OP: Alle tincturen zijn gecodeerd met Lichtcodes waardoor de Boviswaarde extreem hoog is. Enkele druppels per keer (meestal 3,6,9 op advies) zijn voldoende om jouw proces in beweging te brengen en te bekrachtigen. Bij overmatig gebruik kan de organische flow worden overgestimuleerd, hetgeen ons systeem juist uit balans haalt en een averechts effect creëert. Wij adviseren de aanbevolen dosering niet te overschrijden.

Het brouwen van de tincturen is een alchemistisch proces waarin alcohol is verwerkt (onbeperkt houdbaar).