Email

info@sunrisetemple.nl

Hieronder vind je een overzicht van onze activiteiten, ontworpen om jouw welzijn en groei te ondersteunen.

Ceremonies:
Ontdek de diepgaande wereld van cacao ceremonies bij SunRise Temple. Laat je leiden door Remco terwijl je geniet van de helende kracht van rauwe cacao. Ervaar verbinding, innerlijke groei en een moment van rust tijdens onze betekenisvolle cacao ceremonie. Kom meedoen en laat de magie van dit ritueel je ziel omarmen. 🍃✨
Door in ceremonie te gaan, naar binnen te gaan, verbinden we ons weer met deze oeroude wijsheid, die in elk van ons besloten ligt. Alles is energie en alles dat is, heeft zijn eigen tijd, trilling, frequentie en resoneert op datgene om zich heen, het grotere geheel. In de ceremonies creëren we een ‘sacred space’, een altijd, de nu. Deze wordt gevuld met de klanken uit ons Universum en hiermee activeren we dit alwetend veld.

Cosmic massage:
Door middel van Deep Tissue-en Drukpunt Massage technieken in combinatie met Energetisch Lichaamswerk, Adem en Frequentie Klanken, nodigen we Heling, Activatie, Opschoning, Herinnering, Balans, Transformatie uit om door jou heen te Bewegen

Jaargroep:
Duik diep in zelfontdekking en groei met onze jaargroep. Een toegewijde reis van leren, delen en evolueren gedurende het jaar. Samen creëren we een gemeenschap van gelijkgestemden die elkaar ondersteunen op het pad van persoonlijke ontwikkeling.

Opleiding multidimensionaal masseren:
Zoals je misschien weet geeft Sabrina al jaren “Cosmic Massages” en is ze begonnen met het overdragen van alle methoden en technieken die ze in de jaren (en nog steeds) eigen heeft gemaakt…en van waaruit ze is gaan stromen.
We doen geen kopiëren / plakken, we gaan ook geen kunstje leren…we gaan stromen vanuit ieders authentieke zijn. De koffer aan talenten en vaardigheden waarmee je naar Aarde bent gekomen gaan we uitpakken.
Zo reizen we door ons eigen proces, terwijl we ook dienstbaar zijn aan de ander. Als jij de roep voelt om 1 op 1 sessies te gaan geven in een combinatie van Lichaams- en Energiewerk…zonder te lezen uit een boekje en in plaats daarvan te herinneren vanuit het Hart

Maya Teachings cursus:
Remco organiseert regelmatig een Maya Teachings cursus.
Om de week zullen we 5 x bij elkaar komen om op een kosmologische en sjamanistische
wijze ons te gaan verdiepen in de Maya en zo ook de wereld om ons heen. In deze cursus
zullen we de basis mee krijgen om te gaan “werken” met de TZOL’KIN, de meer dan 5200
jaar oude en heilige, magische “kalender” van de Maya’s.
Wat is Tijd en hoe zagen de Maya’s deze? En hoe kan de Maya wijsheid als een lichtbaken
zijn op het pad dat wat gaan? We zullen gaan ontdekken onder welk Zonneteken we ter
aarde kwamen, welke kwaliteiten en talenten er in ons verborgen zitten. Welke Zonnetekens
er bij ons horen en ons zo ondersteunen tijdens onze ‘walk arroud the Sun’.
Naast al deze ‘sterren-stof’ zullen we doormiddel van mediaties/visualisaties,
energieoefeningen bepaalde afstemmingen maken en zo de reis naar binnen maken. Kortom
een inspirerende reis die ons meer verbindt, en meer duidelijk maakt, van en over onze
aardse en kosmische oorsprong.

Welke activiteit je ook kiest, wij nodigen je uit om deel te nemen, te verkennen en te bloeien en groeien. Ontdek de mogelijkheden en laat ons samen op reis gaan.

Alle informatie op onze telegram kanalen is gratis te lezen, te beluisteren en te bekijken.
Het telegram kanaal van Remco is Maya teachings en het telegram kanaal van Sabrina is The frequency station.

Ceremonies
Cosmic massage
Jaarprogramma
Opleiding Multidimensionaal masseren
Maya Teachings cursus
Tincturen

Remco en Sabrina : We bevinden ons in een cruciale fase, gezien in de tijdring als het midden van het begin. Het is nu aan de orde. Wij, licht- en schaduwwerkers, healers, bewustzijn wandelaars, starseeds, zonnekinderen, transformators, motivators en activators, moeten nu daadwerkelijk de handen ineen slaan.

Wat betekent dat?

Elkaar ondersteunen, de rimpeling in het water oneindig verspreiden en doorgeven. De cirkels van the flower of life laten elkaar overlappen. Wij kennen geen concurrentie, geliefde aardepak wezens. Door onszelf en elkaar in kracht te zetten, in het licht te zetten, kunnen we allemaal genieten van één en dezelfde liefde en overvloed.

We hoeven ons nergens “tegen” te verzetten; we hoeven alleen aandacht te schenken aan datgene waarvan we willen dat het groeit, en dat is ons “gezamenlijke” collectieve veld. We hoeven niet “tegen” het systeem te zijn, want daarmee houden we de oorlog binnen onszelf in stand. We bewegen mee met de stroming die er nu is. Natuurlijk zal het geldsysteem vallen, maar wanneer dat precies zal gebeuren, weet niemand, en dat doet er ook niet toe.

In de tussentijd kunnen wij het huidige systeem in ons voordeel gebruiken door de energie ervan te veranderen. Een energiefrequentie gericht op het bouwen van de Nieuwe Wereld, die zich aan het manifesteren is. We dream the new world into being. Een wereld die er altijd al is geweest, en nu kunnen we haar frequentie (eindelijk) ontvangen. Ikta.

Het lijkt misschien alsof we allemaal in dezelfde vijver vissen, maar er is geen vijver. Al het water is met elkaar verbonden; er is maar één water, één oceaan.