Email

info@sunrisetemple.nl

EARTH FLOWERS and SOLAR FLOWERS Essence.

Tijdloze elixers van geur en bewustzijn.

De uit Egypte afkomstige Essences zijn een krachtig en natuurluck elixer van geur en Bewustzijn, de pure essentie van de bloem. Oud Egyptische geneeskunst was gebaseerd op de natuur, kruiden, planten en bloemen. Dit werkt helend voor geest en lichaam en wordt al duizenden jaren ingezet. De natuurzuivere en pure bloemen essence zijn op traditionele oud Egyptische wijze gemaakt. Koudgeperst en in het donker onder druk, in de Aarde, minimaal 6 maanden gerijpt. Essence is geen olie, het maakt geen vlekken in kleding. Het verdampt niet en houdt haar natuurlucke geur en kracht.

De bloemen essences vormen de basis van bijvoorbeeld onze hedendaagse en bekende parfums. In het oude Egypte waren er 2 bloemen, twee heilige bloemen, die enorm hebben bijgedragen aan de groei en bloei van de oude Egyptische beschaving en dus aan het bewustzijn. Bloemen zijn in staat om bewustzijn wakker te maken. In alle oude teachings, zowel die van Jezus als Boeddha komt de bloem voor. Vanaf het begin der Tijd was de bloem, met haar schoonheid, haar geur, ons meest etherische vriend. Het bracht licht in het donker. Pure Zonnen energie in de vorm die straalt in zichzelf.

1) BLUE LOTUS EARTH FLOWER Essence. Osiris, Nefertem, Ra. Religieus Sacrament.
Voor de Egyptenaren was de Blauwe Lotus de zetel van het bestaan, vanuit de Lotus verrees ooit RA, de Zonnegod, toen de bloem zich openende in een donkere Tijd op Aarde. Zij is wellicht de meest heilige bloem op Aarde en werd niet enkel door de oude Egyptenaren erkend en geëerd, maar ook door de Maya’s, Hindoes en Boeddhisten.

Deze FLOWER Essence is uitgerust met de steen Lapis Lazuli, zo ook de rollersteen. De Blauwe Lotus is de Overwinning van de Geest over de zintuigen. Het betekent Wijsheid van Kennis. In verschillende delen van de wereld is het een symbool geweest van vruchtbaarheid, zonlicht, transcendentie, schoonheid en vooral “Purity”. De Lotus is een van de oudste en diepste symbolen van de planeet. De Blauwe lotus werkt ontspannend op het Hart en hogere chakra’s. Egypte bestond uit twee delen, boven-Egypte en neder-Egypte. De Blauwe Lotus vertegenwoordigt de bovenwereld, de Kop van de Nijl is de lotus die ontspringt in de zee. De lotus is nauw verweven met Egyptische Goden als Osiris, Nefertem en Ra.

2) PAPYRUS EARTH FLOWER Essence. Osiris, Nefertem, Ra. Religieus Sacrament.
Het woord papier stamt af van de Heilige plant Papyrus. De bloem is verbonden met neder- Egypte. Dankzij papyrus oftewel papier kan ons Bewustzijn groeien, omdat we kennis kunnen overdragen op een andere manier dan mondeling. Records, geschriften zijn al duizenden jaren een inspiratiebron voor miljoenen Zielen. Papyrus draagt oerkennis van al onze voorouders. Diep in de Aarde verborgen brengt de Nijl, de stengel van Papyrus naar oppervlak, de bloem. Deze staat dan ook meer voor onze lagere chakra’s.

Beide EARTH FLOWER Essences zijn gecreëerd in combinatie met Lapis Lazuli. Ook de rollersteen is van Lapis Lazuli. In het dodenmasker van Toetanchamon zat deze prachtige steen ingelegd. Het is één van de meest gezochte edelstenen sinds de oude tijden. De diepblauwe kleur is een symbool voor Royaliteit en de Goden. Lapis Lazuli; Wijsheid en Waarheid. Ze helpt om onze gedachten stroom te vernieuwen, zodat we situaties vanuit een ander perspectief kunt bekijken. Lapis Lazuli scherpt het intellect aan, versterkt het geheugen en stimuleert om de Hogere Geest aan te spreken. Ze moedigt aan om diep in onszelf te onderzoeken naar waarheid en kennis die al zo lang in ons verborgen zit. Een edelsteen met hoge vibratie die het derde oog opent.

SOLAR FLOWER Essence
De twee SOLAR FLOWER Essences brengen ons meer dan 3500 jaar terug in Tijd. Hier
verscheen ATON in de hemel. ATON vertaald als ‘de Ene’, straalt een krachtig wit/gouden licht. Licht van de Zon, Ziel, Sol, Soul, LICHT = LEVEN. ATON werd afgebeeld als Zonneschijf waaruit armen en handen kwamen. Deze brachten ANKH-tekens, de voorloper van het kruis, een kruis met een lus. Het ziet eruit als een sleutel, en dat is het, de sleutel van het leven. Er zijn twee SOLOR FLOWER ESSENCES verkrijgbaar: ATON RE en ACHNATON.

3) ATON RE SOLAR FLOWER Essence. Ra/Re/Aten. Het oog van Ra. Religieus Sacrament.
Deze SOLAR FLOWER Essence is gecreëerd in combinatie met Tijgeroog, het oog van RA, ATON. Voor de oude Egyptenaren bescherming van de Zon en Aarde samen, van Ra, de Zonnegod, en Geb, de God van het groeiende land. De glinsterende steen is ook te vinden in de ogen van beelden om Goddelijke visie uit te drukken. Tijgeroog is een zeer krachtige edelsteen die helpt om anderen te doorzien, maar ook om goed te kijken naar je eigen handelen. Het versterkt rationeel denken. ATON staat voor Zon. De Zon is de informateur en helpt je teksten en diagrammen te doorgronden.

4) ACHNATON SOLAR FLOWER Essence. Echnaton/Akhenaten, verbinder. Bloed van Isis. Religieus Sacrament. ACHNATON, de vader van de meest bekende Farao, de boyKINg Toetanchamon of eigenlijk ToetAnchATON. Zijn vader, samen met Nefertiti, bundelde alle krachten en machten en wees naar de Zon, ATON, de Ene. De Ene INTENTIE, de essentie, hij is de verbinder van alle Essence, de ATON, ATEN. ACHNATON, de verbinder. Deze Essence is gecreëerd in combinatie met het bloed van Isis, de edelsteen Carneool. Aan het begin van de Faraonische Beschaving van het Oude Egypte werd Carneool zeer gewaardeerd en gebruikt als beschermende en helende steen. Lichamelijk zou deze steen helpen tegen bloedarmoede en hevig bloedende wonden stelpen.

Door het warme Egyptische klimaat werd carneool vaak erg rood, waardoor hij met bloed werd geassocieerd. ’Bloed van Isis’; de Egyptische Godin van vruchtbaarheid, leven en de dood. Zij heeft een gordel van carneool. Kleine amuletten meegegeven aan de doden, dit zou helpen om de Ziel veilig te laten reizen naar het dodenrijk, het hiernamaals of het hiervoormaals. Deze essence staat ook Levenskracht.

De uitwisseling voor een FLOWER Essence is €48,- 10ml inclusief 9% btw. Enkel voor UITWENDIG gebruik.