Email

info@sunrisetemple.nl

Sabrina Ma’KashA
Galactisch van oorsprong en op Aarde geïncarneerd om dienstbaar te zijn aan de geboorte van de Nieuwe Aarde.

Ma’KashA stemt af op Kosmische en Aardse frequenties via het lichaam. Ons voertuig, onze tempel, ons Aardepak fungeert als een Goddelijk kanaal, verbonden met al dat is, de Bron. Wanneer we deze frequenties optimaal afstemmen in onszelf (van binnen naar buiten) en met elkaar (in authentieke verbinding), bereiken we ons volledige en vrije potentieel. Vormloos, tijdloos, puur vloeibaar bewustzijn. Het gouden levenselixer.

Frequentie kent vele vormen aan en is tegelijkertijd vormloos. Het is vloeibaar en omvat alles. Via onze innerlijke zintuigen zijn we allen in staat om de stroming van frequentie te herinneren tot in de fijnste deeltjes van ons Zijn.

Dit is onze eerste incarnatie in een Aarde lichaam en we ervaren enige onwennigheid. Het laatste tussenstation dat we ons kunnen herinneren voordat we incarneerden, is Mintaka. Een plek met twee zonnen waar geen schaduw is, waar de Wateren oorspronkelijk zijn en waar klanken altijd in Harmonie dansen.

Telegram kanaal The Frequency Station (besloten groep)

Remco DJEDI RE
Van kind af aan heeft Remco als Djedi RE een fascinatie voor de geschiedenis, de klank, kunst en vooral de Oudheid, dat wat hiervoor was. Remco kijkt naar het mysterieuze fenomeen Tijd met haar verleden, heden en toekomst op een andere manier dan ons geleerd is.

Deze ‘lesstof’, of beter gezegd ‘sterrenstof’ deelt Remco onder de naam Maya Teachings op zijn telegram kanaal en op zijn website. Met veel bezieling deelt Remco datgene wat hij vanuit de oudheid belangrijk vindt om nu te delen. Als we (meer) weten van ‘waar’ we vandaan komen, kunnen we een betere inschatting maken van ‘waar we heen willen’.

Doormiddel van schrift, spraak, beeld, klank deelt hij als Maya zonneteken ‘Witte kristallen wind’, zijn teachings die hij onderweg heeft mee gekregen als spreekbuis van Spirit. Als ceremoniemeester geeft Remco verschillende ceremonies, teachings en rituelen.

Als bevlogen spiritueel archeoloog heeft hij vele oeroude piramides, tempels, steden en krachtplaatsen bezocht, doorzocht en onderzocht. Als kunstenaar heeft hij zich ingezet om de betovering van het verleden weer zichtbaar te maken in het heden.

De ancient art deelt haar kennis en wijsheid niet enkel door woorden. Dankbaar voor de vele prachtige werken, creaties in de vele verschillende stylen zoals Maya, Inca, Azteken, Egyptische en andere oeroude zienswijzen. Allen uniek en tegelijkertijd universeel en tijdloos.

Remco: “Als Maya kenner, tijdbewaarder voelde ik al lang geleden een roep, een roep die steeds luider klonk. Deze roep uit zich in de SunRise Temple, in het samenzijn met mooie mensen. Wat ik ontdekt heb op mijn lange reis is dat wij prachtige wezens zijn! Ik kan niet wachten welke prachtige geschenken we van elkaar mogen gaan zien en met elkaar delen.

Delen = Helen en Magie gebeurt als we in verbinding en samen zijn. Waar anders kan het leven zich vieren? 💛🌈Ik zie je graag, zon op je pad, Remco

MAYA TEACHINGS – The Way of the KIN
Website: www.mayateachings.nl
E-mail: mayaklankceremonie@gmail.com
Telegram Kanaal: https://t.me/mayateachings