Email

info@sunrisetemple.nl

DAG BUITEN DE TIJD @ SunRise Temple 25-07-2024

Mooie Mensen, een jaar heeft 13 Manen in een periode va 28 dagen. 13 x 28 = 364 dagen in een jaar. Dan blijft er één dag over voordat het Nieuwe Maanjaar start en die dag wordt Wereldwijd, sinds 1992 ieder jaar gevierd op 25 juli.

Een perfecte gelegenheid om samen te komen en deze dag collectief af te stemmen op Vrede, Zuivering, Vergeving, Bevrijding en Cultuur…de Kunst van het Leven. De officiële vlag voor de Dag Buiten de Tijd is de Banner of Peace, het Vaandel van Vrede. In Brazilië is het een officiële feestdag en daar wappert deze vlag in 71 Braziliaanse steden. In Japan is dit symbool te zien op wel 100 Dag Buiten de Tijd festivals om de intentie “Planetaire Vrede Via Cultuur” te verenigen.

Een dag die gelegenheid biedt om de Vrijheid van Leven te ervaren, ware Tijdloosheid en liefdevolle vriendelijkheid. De Viering van het Hart. Ook wel benoemd als World Day of Love and Giving Thanks to Water.

Dag Buiten de Tijd Viering in de SunRise Temple

Heel graag bieden wij Ruimte om deze bijzondere dag met zoveel mogelijk liefdevolle Mensen te vieren, bij ons in de SunRise Temple. Wat is er te beleven?

Welkom vanaf 16:00 uur
Egyptian Tea Ceremony
Regenboog Meditatie
Potluck (neem je heerlijkste gerecht mee om te delen)
Maya Teaching over DBDT
Water Blessing (neem een flesje natuurwater mee)
Maya Creativ winkel met handgemaakte voorwerpen, tincturen en essence
Samen muziek maken, dansen en het leven vieren (neem je favoriete instrument mee)
We eindigen de viering rond 21:00 uur

Het enige dat je hoeft te doen is via onderstaande knop even aangeven dat je komt. (graag met naam en geboortedatum)

Liefs, Remco DJEDI-RE en Sabrina Ma’KashA