Email

info@sunrisetemple.nl

Remco DJEDI-RE deelt op telegram via MAYA TEACHINGS dagelijks o.a. een energy update bezien vanuit de Heilige Maya telling. En via een MAYA READING kun je bijvoorbeeld een persoonlijke online afspraak boeken waarin jouw Zonnezegel en ondersteunende krachten worden toegelicht.

Het einde van de gestolen Tijd is nabij, 2024 is het laatste uur. De Maya leefden volgens een andere Tijdsfrequentie, de TZOL’KIN.
13:20 in plaats van 12:60 en in dit nieuwe Tijdperk beginnen wij ons weer te
her-inneren. Wat een Geluk!

Al vanaf jonge leeftijd stromen deze frequenties door Remco heen and it became a way of life, oftewel “the Way of the KIN”. Steeds meer Mensen zien, voelen, weten dat de Gregoriaanse kalender niet aansluit bij het natuurlijke ritme van ons Wezen. En voor een ieder die de TZOL’KIN wil implementeren in het dagelijks leven is er een MAYA TEACHINGS CURSUS.

We komen 5 avonden samen en tijdens de cursus zullen we de basis leren om te gaan “werken” met de TZOL’KIN. Een meer dan 5200 jaar oude en heilige, magische “kalender” van de Maya’s.

Wat is Tijd en hoe zagen de Maya’s deze? En hoe kan de Maya wijsheid een lichtbaken zijn op het pad dat we gaan? We zullen ontdekken onder welk Zonneteken we op Aarde zijn gekomen en welke kwaliteiten en talenten er in ons verborgen zitten.

Welke Zonnetekens er bij ons horen en ons ondersteunen tijdens onze ‘walk around the Sun’. Naast alle ‘sterren-stof’ zullen we doormiddel van meditaties / visualisaties en energieoefeningen in afstemming gaan om de reis naar binnen te maken.

Een inspirerende, verrijkende en verlichtende reis die meer laat zien over onze Aardse- en Kosmische oorsprong.

De uitwisseling voor een MAYA TEACHINGS CURSUS is €222,- excl. btw.